pondělí 20. 5. 2024 | úterý 21. 5. 2024 | středa 22. 5. 2024 | čtvrtek 23. 5. 2024 | pátek 24. 5. 2024 | |
---|---|---|---|---|---|
Hlavní jídlo B |
PEČENÁ KRKOVIČKA NA ČERNÉM PIVU, MAČKANÉ BRAMBORY SE SLANINOU |
A: 1,3,7
KRŮTÍ VÝPEČKY S CIBULÍ A ČESNEKEM, SEKANÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÉ NOKY |
A: 7
TELECÍ PŘÍRODNÍ MÁSLOVÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A ČERVENOU ŘEPOU |
A: 1,3,9
MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT S PAPRIKAMI, TĚSTOVINY |
A: 7
INDICKÉ MÁSLOVÉ KUŘE S KORIANDREM, RÝŽE BASMATI |
Jídlo dne |
A: 4,6
KRŮTÍ WOK S JASMÍNOVOU RÝŽÍ |
A: 1,3,4,7,10
FISH AND CHIPS |
A: 1,3,7,10
CAESAR SALÁT S KRŮTÍM MASEM |
KUŘECÍ ŠPÍŽ, STEAKOVÉ HRANOLKY |
A: 7
VEPŘOVÁ KRKOVICE NA BAREVNÉM PEPŘI, AMERICKÉ BRAMBORY |
Bezmasé jídlo |
A: 1,3,7
OVOCNÉ KYNUTÉ KNEDLÍKY S CUKREM, MÁSLEM A TVRDÝM TVAROHEM |
A: 1,7,9
ZELENINOVÝ KUSKUS SE ŠAFRÁNEM, GRILOVANÝ BALKÁNSKÝ SÝR |
A: 3
BRETAŇSKÁ ČOČKA SE ZELENINOU, RAJČATY A VAŘENÝM VEJCEM |
A: 7,9
ZELENINOVÉ RIZOTO S TOFU, STROUHANÝ SÝR |
A: 1,3,7
BRAMBOROVÉ NOKY SE SMETANOVÝM ŠPENÁTEM, PARMEZÁN |
Polévka A |
UZENÝ VÝVAR S HRÁŠKEM A RÝŽÍ |
A: 7
CHŘESTOVÝ KRÉM |
A: 1,3,9
HOVĚZÍ VÝVAR S VAJEČNÝM SVÍTKEM A ZELENINOU |
A: 9
ZELENINOVÁ S PÓRKEM A BRAMBORAMI |
A: 1,3,9
KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A TĚSTOVINAMI |
Polévka B |
BATÁTOVÝ KRÉM S KOKOSOVÝM MLÉKEM |
A: 1,3,9
HRACHOVÁ S UZENÝM MASEM A OPEČENÝM CHLEBEM |
DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ |
A: 7,9
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM |
A: 7,9
ZAKARPATSKÝ BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU |
Hlavní jídlo A |
A: 7,10
KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE S VAŘENÝMI BRAMBORAMI, KYSELÁ OKURKA |
A: 3,9,10
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK S DUŠENOU RÝŽÍ |
A: 1,3,10
BRAMBOROVÁ ROLÁDA PLNĚNÁ CIBULKOU A UZENÝM MASEM S KYSANÝM ZELÍM |
A: 1,3
ŠPECLE S KUŘECÍM MASEM, ČESNEKEM, CIBULKOU, SÁZENÝM VAJÍČKEM A PETRŽELKOU |
A: 1,3,7
HOVĚZÍ MASO S KOPROVOU OMÁČKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.